170227

Hej allihopa, idag har jag jobbat hela dagen och sen så har jag varit med Sofia och Therese å spelat monopol! Jag förlorade (tror aldrig jag vunnit i de heller) skitspel!

Jobbar hela dagen imorgon oxå så ska snart sova för klockan är mycket :) 

Måndagen är jag ledig så hinner plocka å pyssla innan onsdag för då flyttar jag!! Känns overkligt?? Gud vad skönt de ska bli att på ovanpå jorden igen haha..

Allting går bra nu faktiskt, men jag har nånting som stör mig men vet inte riktigt vad.. som gör att jag inte kan vara så glad som jag önskade att jag var? Elr så är de bara en känsla, har varit stressad över jobb å flytt å blabla men jag vet att de är bra! Jag tänker så mycket hela tiden, är de bra? Elr är jag lite ledsen? Jo jag är nog lite ledsen!? Svårt att förklara i ord hur tankarna springer runt i mitt lilla huvud, blir så trött av att aldrig bara kunna vara glad punkt slut,, och inte tänka på att de e nånting som drar ner mig från att vara i topp? 
Herrejösses vad jag skriver..! 
Det jag vill säga egentligen är att de inte känns som att det är nog bra ändå fast det är väldigt bra!

Vi vann en tävling på frasses nu oxå, så vi ska å se finalen av Melodifestivalen i Stockholm!!? Ska bli superkul verkligen, skönt att få lämna hemmet en helg :)
Vi får både flyg och hotell och även mat innan finalen börjar! Åååh längtar, å sen så är de inte länge kvar tills jag fyller år!!

21år....... 21år! Känns overkligt vadå 21? 21? Haha.. vad kul det ska bli :D

Men jaja nu ska jag sova så lägger jag väl in ett inlägg sen då jag kommit till rätta i mitt nya place :)


Allmänt | | Kommentera |

Utmattad

Hej! Idag har jag sjukanmält mig för första ggn på väääldigt länge!? Känns väl inte superbra men jag mår inte så toppen idag nej.. är så tjock i halsen å huvudet sprängs 😪 åkt på en megaförkylning!! Jag har väl egentligen känner på mig dehär länge men har förnekat det haha för har inte vilja skippa att jobba.. har blivit lite smått galen i  

att få tag i timmar, så nu har jag tre jobb! Frasses, Swedbank och på bowlingen. Jag får ihop kanske 40 timmar i veckan för mina pass som jag jobbar är inte alltid superlånga så jobbar ibland 14 dagar i rad å blabla det sliter ändå mycket på en! Fast än passen är korta.. det känns inte som att jag har tid för så mycket annat och är trött hela tiden så måste lugna ner mig 😪 

Nu med flytten och allting som tar tid så måste jag lägga mig ner och andas ibland!

Vet inte om jag skrev i de förra inlägget att jag börjat med ny medicin för min add, men iaf det har jag och jag har börjat känna av den väldigt mycket! Men fortfarande inte åt det bra hållet haha så får fortsätta vänta.. 

Idag fyller Malin 17 år 😄 så roligt, jag ska ta mig upp ur sängen å kanske ut å sitta i solen en sväng för är superfint väder idag! Håll tummarna för att jag mår bättre imorgon så hörs vi en annan dag :)

Allmänt | | Kommentera |
Upp