042516

Sommaren närmar sig och saker och ting börjar gå bättre för mig, jag har bestämt mig för att flytta hem till Piteå igen! Jag har kämpat på i Karlstad nu länge och försökt få jobb och allt möjligt men jag får det inte att funka.. min hemlängtan äter typ upp mig! Jag har iaf säkrat jobb på frasses igen vilket känns hur bra som helst :) saknar att vara på frasses, saknar att ha ett jobb över huvud taget.. så jag ska få börja så fort jag tagit mig hem igen :)
 
Eftersom att jag både har en katt och en liten hamster så finns det inte så många mer alternativ än att bila upp så Ellen och Charlotte kommer ner helgen efter valborg och hämtar mig, snällisar!! det ska bli en rolig resa hehe
Så till helg är alltså valborg och jag har absolut inga planer.. vi får se om jag kankse följer med till Årjäng och är med josefine :)
 
Det har varit väldigt mycket fram och tillbaka nu senaste året och kanske svårt för vissa att förstå haha.. och svårt för mig att förklara och men nu är det iaf så att jag flyttar hem och ska få ordning på livet igen med jobb och en inkomst, det är jobbigt men jag har en bra känsla i min mage och detta är nog det bästa för alla :)
 
Det är fint väder ute idag så jag hade tänkt ta mig en springtur och sen ikv kanske fara till gymmet och lyfta lite skrot :D nu ska jag göra lunch så ni alla får ha en bra dag :)
Allmänt | | En kommentar |

Coachfit

Måste få lägga ut ett inlägg och säga hur förvånad jag har blivit över hur bra coachfit har fungerat för mig! Efter den första veckan (vita veckan) så tappade jag 3kg, 10cm i midjan och 4cm runt låren!? Helt sjukt vad som kan hända bara man äter rätt saker och dricker mycket vatten :) 

Vänster efter, höger före!

Jag kämpar på och nu kommer färgade dagar in så det borde bara bli lättare :)

Jag har för tillfället feber och värsta förkylningen så jag ör sängliggandes men Kalle håller mig sällskap och på bra humör :D hoppas febern försvinner så jag kan börja röra mig, börjat bli så skönt ute :)

Kolla så söt Kalle är bara, han är min bäbis jag vill bara gosa med honom alla timmar om dygnet 
Nästa vecka åker jag mot norr igen för att fira Charlotte :) längtar efter er ❤️
Jag ska laga en sen middag nu och sen dricka lite te och sova ☺️
Allmänt | | Kommentera |
Upp