Paula Isaksson

2012-07-31

Kategori: Allmänt

kan börja med hur jobbet var igår :)
igår gjorde vi egentligen inte så mkt,, gick runt och kollade på allting sen for vi runt och satt upp affisher till en uppvisning vi ska ha på lördag :)
plus att det ska vara en massa pyssel på lördag oxå, så vi klippte ur oritade bilder ur ritböcker :P sen har vi mest typ lärt känna varandra :) gode chill dag igår alltså ;)
 
idag börjar jag 14.20 så jag fick sovmorgon ^^ vi ska ha ett våffelcafé idag inne på pitehavsbad :) det räcker till 10.. så idag blire en lång dag..
 
så ligger det till :)
 
-
 
då vi byggde ut hagen till pollarna så tyckte jag att jag vart så duktig med att smörja in mej med myggmedel.. MEN INTE PÅ HÄNDERNA! har typ 10000 myggbett på händerna.. JAG BLIR GALEN! det gör asont att klia på nagelbanden D: och mellan fingrarna och i handflatorna.. över allt!
 
okej..
 
Jag har haft lite problem att få i mej mat :o men jag äter nå tabletter så det kan vara därför..? så jag ska baka en kladdkaka och äta.. det går väl alltid ner? ;D hoppas vi ^^
 
hade ingen bra bild.. det fick bli hejn xD
 

kloka ord

Kategori: Allmänt

2012-07-30

Kategori: Allmänt

hejhejhej
 
vaken före tuppen idag, fast vi har ingen tupp.. men man brukar väl säga så ^^
 
okej men jag vaknade tidigt idag för iddag äre day 1 för sommarjobbet ;)
jag vet inte om jag sagt vad jag ska sträva efter att köpa då jag jobbat klart? en dator plus nya högtalare!
 
min dator jag har u har lagt av totalt nu.. den går inte ens starta -.- och högtalarna är glappa och funkar knappt heller så jag använder mammas dator ;p
 
så nu ska jag jobba så hårt jag kan i tre veckor så får vi se vad det blir för resultat! ;D