prata

Hej kompisar, Jag har och har alltid haft svårt att öppna mig för de jag borde öppna mig för och det är jobbigt då det tar ikapp en... Då man inser att jag kanske måste ta tag i migsjälv och skärpa mig för att det jag gör oxå påverkar andra. Jag har något som heter ADD som jag har vägrat inse för att jag själv tycker inte att det har påverkat mig så mycket utanför skolan iaf.. Men nu är skolan slut och det tar ikapp mig nu, min ADD påverkar mig mer än jag förstår och den för mig att inte se saker, att inte göra saker som jag borde och för att gå emot det så måste jag vara stark! Jag har svårt för förändringar och just nu är det väldigt mkt förändringar vilket gör att jag hellre skiter i problem som jag verklgien inte borde.. Jag stänger ute folk, jag skiter i allt och det måste jag sluta med, jag måste skärpa mig för jag inser nu att det inte bara är jag som tar illa av det jag gör och jag vill inte att andra ska må dåligt pga mig.. Jag kan vara himla glad men jag kan vara himla ledsen oxå och nu måste jag ta mig upp till det glada igen för det blir jobbigt tillslut att vara ledsen så mkt.
 
Jag har sökt hjälp och hoppas jag kan få den hjälpen jag behöver nu oxå för jag vill vara bra
 
Väldigt deprimerande inlägg men.. känns bra att skriva av sig :)
 
I veckan får jag svar från ett jobb så jag håller verkligen tummarna för detta för ååh det hade suttit bra nu
 
ska göra lunch nu sen ska jag träna pussar
Allmänt | | En kommentar |

Lyckorus

Hejsan allihop! 

Ett tag sedan sist, mamma och Malin var som sagt på besök för nån vecka sen! Det var kul att få träffa dom, trodde inte jag skulle bli ledsen elr mammasjuk då dom for hem men fet blev jag :)))) väldigt mkt hehe men försöker tänka positivt för inte så länga tills vi ska upp nu! 


Förra helgen var jag ute med Amanda och lördagen for jag och Erik till ett mysigt ställe (kommer inte ihåg namnet hehe) och åt julbord med hans jobb iaf! Det var himla trevligt! Jättemysigt där oxå, vi sov där en natt :)
Efter att mamma var här har jag haft lite hemlängtan som borrat i mitt huvud så jag försöker göra saker så jag tänker på annat så i veckan var jag till Årjäng och hängde med Josefine i två dagar och i helgen kom min älskade Ellen hit och hälsade på! Vi hittade på många roligheter och ååh saknar henne ❤️


Ca två veckor tills vi ska hem så det går fort!

En ny vecka och nya tag, klockan är halv 12 och jag har fortfarande inte stigit upp ur sängen.. Så jag ska göra det nu och fånga dagen lite för himlen är helt blå! Pussar :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp