Ångest?!

Hej är blödig som vanligt och måste gråta ut över saker.. livet rullar på men inte mina pengar, dom rullar bort.. seriöst visst jag klarar av hyran vilket är det viktigaste elr ja mat åså kanske,, men jag har pengar till det meeen då kommer vi till nöjen och uttrycket treatyoself mhm nej. Inge sånt jag har verkligen inte pengar över till roliga saker, nu är de halloween och Elias fyller år å blabla herregud de bara sprutar pengar och det ger mig otroligt mycket ångest, och ångesten lägger sig på andra saker typ.. att jag inte tränar och är lika fit som tidigare?? Att jag känner mig ensam att jag har slut toapapper (för det har jag) jättetöntigt, hjälp?

Jag har tänkt tanken att skaffa icakort för att hålla kolla på matitgifterna samt att jag ska försöka hålla mig på en full tank i månaden till bilen? De borde jag klara, disciplin!!

Och att träna ca tre ggr i veckan iaf, ändå fast jag får hemsk träningsvärk nu efter varje fång för att jag är så slöööö hahah det är verkligen fritt fall ner till toan, skitjobbigt.

Jag jobbar rätt mycket i veckan så ska vila upp mig nu så vi hörs en annan dag ❤️

Allmänt | | Kommentera |

Sigge cp

Hej allihopa jag har köpt en kattunge, han är ca 14 veckor nu och är så himla himla söt!!

Jag tyckte så synd om Kalle då han var så ensam här.. har sålt vidare mina hamstrar då jag inte hade tid att ge dom kärlek plus att Kalle ville döda dom.. så då skaffade jag lilla söta Sigge!

Dom kom inte alls överens i början hahah de va så roligt.. tror att Kalle blev lite svartsjuk å det var jobbigt för mitt mammahjärtat så haft lite dåligt samvete men nu går de jättebra! Dom gosar å båda två sover med mig ❤️❤️ goals

Allmänt | | Kommentera |

Vad händer

Hej, jag har typ en konstig känsla i kroppen att de inte känns som att något händer? Hur ska jag förklara.. de känns som att jag bor i en lägenhet som inte är min, att jag typ fortfarande bor hemma hos mamma men är bara här hela tiden?! Jättekonstigt.. och att tiden typ står stilla, hur länge har de varit höst? Hela året? Vad gjorde jag igår vet it?? Jag vet inte känns som at jag står stilla för finns så mkt jag tänker på att jag borde göra men jag gör de inte.. måste verkligen ta tag i saker för jag är långt utanför banan atm!

Igår så var vi ut iaf, jag är off my game då de kommer till utgång, seriöst jag spyr av ingenting? Och jag spyr inte lite heller.. under kvällen och hela dagen efter :( det är jättestörande för jag känner mig som nån partypooper som bara sitter över toan, ja ni fattar! Pinsamt nästan :(

Idag har jag städat undan, ätit pizza hunnit träffa Sofia och Therese, handla och duscha! Bra jobbat. Jag är ledig grills på lördag så jag tänkte dra igång en vit vecka i veckan! Är de konstigt? Jag är så uppsvullen å känner mig hemsk så lika bra för är så rastlös..

Nu ska jag sova iaf klockan är mycket

Allmänt | | Kommentera |
Upp