Paula Isaksson

God fortsättning

Kategori: Allmänt

Hade en supermysig julafton med mamma och Alf, och stora familjen såklart! Mormor och morfar kom oxå :D fick väldigt bra saker, strykjärn å strykbräda, appeltv och vinglas! Å inte fått sakerna från pappa å alla andra systrar ännu ;) ska bli roligt!


I veckan har jag jobbat en del så på lördag åker jag till Norsjö å firar nyår med alla där 😄 och ännu mer nyheter, i mars så flyttar jag! Till en helt vanlig tvåa med fönster och en normal parkering (vilket jag inte har här) kommer kanske sakna min källare lite men ska bli väldigt skönt ändå ;) 

Nu ska jag iväg och jobba!


Köpte en lektunnel till djuren å dom älskar den verkligen 😂

Snart är de jul

Kategori: Allmänt

Hej allihopa, Idag är det fyra dagar kvar till julafton och jag har idag gjort klart min utbildning på swedbank!! Kan ju då säga att jag lärt mig väldigt mycket nytt, nyttigga nya saker, verkligen! Saker som jag inte hade någon bleksate aning om.. typ aktier och pantbrev å fördelar med kreditkort å massor massor mer! :) Känner mig nästan tacksam för att jag har fått chansen att få den utbildningen samt nu oxå få jobba på en bank och hjälpa männsikor med sin ekonomi :D
 
Jag har börjat spara pengar nu på fonder eftersom jag har lärt mig och även sett att det är väldigtväligt lönsamt i längden! spännande hoppas mina pengar ökar som bara den :))))
 
Nu jobbar jag inge mer på banken förrens 2a januari, så nu fram till nyår är jag på frasses :)
 
Imorgon har jag en ledig dag vilket ska bli mycket skönt, så får jag sova ut å borde ocå hinna med att träna ;) På kvällen ska jag Ellen och Charlotte äta tacos å ha lilla julafton! Sen på fredagen jobbar jag 11-20.30 på frasses å sen är de julledigt! :D
 
Hoppas på roliga julklappar, vi hörs efter jul :)
 
 
Dehär var för tre år sen på julafton.. hahaha!
 

Work hard

Kategori: Allmänt

Hejsan, jag har som sagt börjat min utbildning och det är väldigt mycket att ta in!! VÄLDIGT 🙈 men det är ändå kul faktiskt, mycket nya saker som man faktiskt inte vetat nå om men nu vet jag! Typ fonder, aktier å kreditkort det är mkt klarare i mitt huvud nu, känner mig mycket smartare än för två veckor sen haha!

Lite trött i huvudet blir jag dock men jag försöker klara det! Har jobbat i helgen på frasses oxå så de blir 12 dagar i rad jobb nu men de ska jag klara :)

Jag trivs jättebra på Swedbank, alla är så trevliga och chefen är hur snäll som helst! Och det verkar aldrig vara någon tråkig dag :D

Jag har tagit det väldigt lugnt i helgen.. har ju då jobbat å sen har jag försökt sova så mkt som möjligt för att inte vara så trött.... vill orka lyssna på veckorna så att jag lär mig allting!

Kalle och Sigge är verkligen galna i min julgran hjälp mig.. den åker då bort dagen efter julafton haha!? Dom kan inte lämna den ifred 👺 jag har lite problem här oxå, jag har ingen motorvärmarstolpe och tycker väldigt synd om min stackars bil!! Jag kör inga långa sträckor alls, den startas alltid kall å hinner typ aldrig bli varm under körningen :( den kommer nog gå sönder :(

Nu är klockan mycket så ska lägga mig å sova! Puss å kram