ett år klokare

hejhej det var ett tag sen.. tänkte säga att jag haft fullt upp och inte haft tid men jag är fortfarande arbetslös och gör inte alls speciellt mycket på veckorna! jag försöker underhålla mig så bra jag kan och därför har jag börjat om med volleybollen och även kollat på lite stall om jag kanske ska börja om att rida.. det är bra tidsfördriv och nu är det ingen snö kvar här i karlstad så nu kan jag cykla vart jag än ska (nästan) jag är lite lat :))
 
Jag har en katt nu, kalle heter han och han håller mig sällskap då Erik är i Norge och jobbar. Han är så söt och galen och han bitts väldigt mycket och är jobbig men jag älskar han så mycket att jag nästan vill grina jag är töntig....
 
Jag har varit utomlands för någon vecka sedan med Erik, en vecka i Gran Canaria! det var mycket skönt och välbehövligt.. Kom hem ifrån Piteå igår efter några dagar där med firande av min 20års dag! hade det så bra och blir så glad att träffa alla kompisar och min familj, jag saknar alla så mycket och jag kämpar fortfarande väligt mycket med min hemläntan. Jag väntar på att något positivt ska hända och att min otur med jobb och inkomst kan vända och att saker kan börja falla på plats.. I alla fall, jag har fått så fina presenter och är så glad över allt och alla goda tårtor och all god mat och alla kramar och tack för alla grattis, det är så kul att träffa alla kompisar bara blir typ känslosam... jag saknar er
 
jag har börjat på en diet nu oxå eftersom jag gått upp så mycket i vikt och klarar inte av att gå ner (tydligen) utan hjälp, så därför är jag med i coachfit nu och får hjälp av Fanny med min kost så nu hoppas vi på resultat inför sommaren!
 
Snart fyller Charlotte år och då ska jag upp till Piteå igen och gratta henne och då tänker jag nog stanna längre än bara över en helg :)
 
Jag har inte så mycket mer att skriva om egentligen.. saker å ting rullar på iaf. Kan uppdatera lite oftare :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp